Start van mijn coachpraktijk

Via een sabbatical, naar een omscholing tot juf, via de realiteit van het Nederlandse schoolsysteem, naar de beslissing mijn eigen Coachpraktijk te starten. Het duurde even, maar hier ben ik. Coach voor mensen die de kwaliteit van hun leven willen verbeteren. Een coach voor mensen die meer willen leven naar hun waardes.

Onderstaande mini-film geeft me kippenvel! Ik ga zelf ook gewoon genieten van the ride, van de beslissing om te starten met m’n Coachpraktijk. En mocht ik ‘even vergeten’ te genieten van het hier&nu, dan bekijk ik de video weer:

Link: https://www.youtube.com/watch?v=cZr5hvFMjms

Bron: http://educateinspirechange.org. Op dit platform vind ik vaak posts en video’s, die positief zijn en inspirerend anders dan de maintream media. Ik volg hun Facebookpagina.

Met dit blog wil ik bereiken dat je mij beter leert kennen, zodat je hopelijk denkt: “Leuk mens, die Carolien. Door haar wil ik wel begeleid worden!” Mail of bel graag als je ‘s af wil spreken voor een live en vrijblijvend kennismaking: csreijntjes@gmail.com en 06-43858822. Hopelijk tot snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *