Sterke kanten

Ik ben een coach die sterk is in het afstemmen op de ander; ik ben nieuwsgierig naar je verhaal, naar je afwegingen, naar je overtuigingen en gedachtes. Ik ben nieuwsgierig naar wat jouw drijfveren zijn, naar wat je belangrijk vindt, wat je waardes zijn en waarom je dingen doet zoals je ze doet.

Ik heb een neutrale en vragende houding, we komen snel tot de kern, waardoor de antwoorden op je vragen als het ware door jezelf geformuleerd worden. Door de vragen ontstaat er een rode draad en daar geef ik feedback over. Ik zal ook suggesties van oefeningen doen die je zullen helpen tot inzichten te komen, die je helpen bewust te worden van je gedrag.

“Maar Carolien, het bovenstaande, dat staat op elke website van een Life Coach!” Dat klopt! Dus wat zal je bij mij specifiek opmerken? Ik ben liefdevol, warm en actief en betrokken. Ik vind het belangrijk om mensen beter te leren kennen. Ik ben empatisch en intuïtief. Maar ook analytisch. Tijdens het gesprek kan ik in het moment, in het hier& nu, goed patronen ontdekken en daar feedback over geven, in lijn met het door jouw geformuleerde coachdoel. Ik ben goed in het activeren van iemands persoonlijke kracht. Ik heb een sterk improvisatievermogen en kan al mijn kennis en de bijbehorende modellen en oefeningen al dan niet improviserend met elkaar combineren ten behoeve van het coachdoel.