Referenties

“De coaching ervaar ik als zuiver positief.” Zelfstandig ondernemer

“Heel interessant om te zien wat je kan bereiken met coaching en ik vond het erg leerzaam. Ook heeft het mijn ogen geopend op meerdere vlakken en heeft het mij erg geholpen om mijzelf beter te leren begrijpen en meer gecontroleerd te kunnen handelen. Carolien is neutraal, maar wel enthousiast en weet de juiste richtingen uit te zoeken. Ik kijk zeer tevreden terug op het traject.” Business Development Manager bij een reclamebureau.

Zeer technisch (en dus effectief) zonder in te leveren op sensitiviteit. Een aantal keer was ik zeer verrast over hoe bepaalde gedragingen terug te herleiden zijn naar mijn jeugd.” Financieel professional bij een bank.

“De openheid en ruimte die ik kreeg ervoer ik als zeer prettig zonder dat ik het gevoel had te zwemmen. Er werd veel opengegooid en dat mocht allemaal bestaan. Daarbij werd gekeken wat relevant was om aan te werken. Ik ervaar de coach als prettig en open.” Tekstschrijver van cabaretiers en radiopresentatoren.

“Carolien durft stevige feedback te geven wat zo wordt gebracht dat het de precies de vinger legt op waar de schoen wringt.” Zelfstandig programmamanager publieke sector.

Wat je doet, heeft impact! Mensen kunnen bij jou terecht voor verdieping. Je gaat met ze de diepte in. Het raakt.” Opleider van de NOBCO/ EMCC EQA geaccrediteerde coachopleiding bij Coach020

“Je contact is positief en warm. Je veelzijdige achtergrond is echt een kracht van je.” “Je neemt mensen serieus. Je bent echt ‘eager’ om mensen verder te helpen.” Mede-coaches intervisiegroep.